ID CP2421326

Birou de inchiriat in centrul Timisoarei

ID CP2421326

1,900 €

Spațiu de birouri de închiriat
Ultracentral, Timisoara
177 mp

Agentia SC Intermedius 2002 va ofera spre inchiriere spatiu situat in zona ultracentrala a Timisoarei. Spatiul are o suprafata utila de 177 mp, dispune de toate utilitatile. Pretul de inchiriere este de 10.5 euro/mp iar utilitatile sunt 3.5 euro/mp, urmand ca la finalul anului sa se faca regularizarea pentru utilitati.

Clădirea este desfasurata pe patrusprezece nivele deasupra cotei zero și pe două nivele subterane și are o formă de bază dreptunghiulară având, pe latura dinspre vest și până la etajul al cincilea, un corp de formă curbată.

Există două nivele subterane cu destinație de parcare, cu particularitatea că cel de-al doilea nivel

subteran poate fi folosit pentru protecția civilă;

Parterul, asigură accesul la celelalte etaje și are destinație comercială;

La etajele întâi, al doilea, al treilea, al patrulea și al cincilea sunt prevăzute birouri de tip "open

space"; Etajele de la al șaselea la al treisprezecelea , cu destinație exclusiv rezidențială; Ultimul etaj este ocupat parțial de spații tehnice si parțial de terasă. Structura clădirii este realizată din beton armat, corespunzător dimensionată conform normativelor în vigoare și cu caracteristici antiseismice.

La parter s-au realizat pereti din beton celular (BCA) tencuit și zugravit; De la primul la al cincilea etaj este realizata o fațadă continuă din sticlă formată din montanți și traverse tubulare din aluminiu. La interior au fost realizati pereti placati din gipscarton pe structura metalica;

De la etajul al șaselea până la etajul al treisprezecelea, fațada este realizată din blocuri de beton celular

(BCA) cu grosimea de 25 cm. La exterior au fost aplicate doua tipuri de acoperire a fatadei, unul

termosistem din panouri de polistiren de grosime adecvata, acoperit cu o tencuială specială colorată, iar

celalalt din panouri trespa montate pe structură din aluminiu. Între panoul extern de protecție și zidăria

din beton celular (BCA) este interpus un strat izolant din vată minerală cu grosime adecvată.

Peretii divizori de la spatiile comerciale sunt realizati din BCA;

Peretii divizori de la spatiile de birouri sunt constituiti din placi din gipscarton cu dubla structura

metalica cu o placa interpusa la interior grosime 125 mm si la exterior cate 2 placi pe fiecare parte

avand grosime de 125 mm;

Peretii de la grupurile sanitare sunt constituiti dintr-o singura structura metalica si placare dubla

pe ambele parti cu placi din gips carton avand grosimea de 125 mm.

Pardoseala din parcare, din spatiile tehnice si sasuri este realizata din beton industrial cu o grosime

adecvata peste care este aplicat un strat de uzura din praf de quarz si ciment.

Rampele de acces si iesire de la parcare sunt realizate din beton industrial cu caneluri anti-alunecare

model os de peste. Pardoseala de la holurile de intrare, scari si podeste este realizata din marmura.

Pardoseala de pe coridoarele de la etajele de birouri este realizata din gresie portelanata.

In spatiile comerciale este realizata pardoseala din gresie portelanata. Grupurile sanitare de la fiecare spatiu sunt complet finisate.

In spatiile de birouri s-a realizat structura pentru pardoseala suprainaltata din panouri cu dim. 60x60 cm din sulfat de calciu cu strat de finisare. Grupurile sanitare de la fiecare spatiu sunt complet finisate. Pardoseala si peretii din grupurile sanitare sunt placati cu ceramica. Tamplaria exterioara este realizata din profile de aluminiu vopsit, cu bariera termica, cu sticla securizata.

Usile de intrare de la spatiile de birouri sunt de tip blindat cu inchidere securizata. Usile sunt laminate atat la interior cat si la exterior cu finisaj stejar albit. Usile interioare de la grupurile sanitare sunt intr-un canat, celulare, din panouri cu finisaj culoare alb, cu tocuri si contratocuri avand acelasi finisaj si maner cromat. In zona ascensoarelor a fost realizat tavan fals continuu din placi.Tavanul fals pe partile comune de la etajele de birouri este realizat din panouri casetate cu dimensiunea 60x60 cm. La interiorul spatiilor comerciale si de birouri este realizat tavan fals casetat. Pe casa scarii de pe partea dreapta a cladirii sunt instalate 2 ascensoare cu 16 opriri. Pe casa scarii de pe partea stanga a cladirii sunt instalate trei ascensoare din care unul cu 8 opriri alocat exclusiv spatiilor de birouri si 2 cu 16 opriri.

Ascensoarele sunt cu tracțiune electrică, fabricate conform normelor europene EN 81-1 și ISO 9001

acceptate de comunitatea europeana și avizate de ISCIR România. Sarcina nominala a ascensoarelor este de 480 kg - maxim 6 persoane si viteza de 1m/s; Cabinele si usile de etaj sunt cu finisaj din otel inox, pardoseala este realizata din covor pvc iar tavanul plan este prevazut cu iluminat si spoturi.

Cabinele sunt dotate cu mana curenta din inox si oglinda aplicata pe unul dintre pereti.

Instalatia de incalzire este compusa din două generatoare de căldură pe gaz metan, cu arzător cu suflare de aer în două faze, legate în paralel, cu reglarea funcționării de secvență. Una dintre centralele termice este prevazuta pentru apartamente si e instalata intr-un spatiu tehnic situat la etajul 14 iar cealalta este prevazuta pentru spatiile comerciale si de birouri si a fost instalata intr-un spatiu tehnic amplasat la etajul. In aceasta centrala termică a fost realizat un grup de pompare pentru diferitele circuite deservite.

Tubulatura de la reteaua de distributie a apei care provine de la centralele termice este montata prin tavan pana la intrarea din spatii si este izolata cu membrana elastomerica. Sistemul de incalzire se porneste in una dintre lunile septembrie/octombrie/noiembrie in momentul in care se constata ca trec 5 zile consecutive cu temperaturi nocturne sub 0?C si se opreste in lunile martie/aprilie in momentul in care temperatura exterioara este adecvata pentru pornirea sistemului de racire a aerului. Decizia pentru pornirea/oprirea sistemului de incalzire apartine Administratiei cladirii. Pentru aer conditionat a fost instalat un grup frigo la etajul sase cu sistem de climatizare hidronic cu ventiloconvectoare pe doua tuburi si aer proaspat. Tubulatura este montata pana la intrarea in spatiu.

Instalatia de climatizare se porneste in una din lunile martie/aprilie in momentul in care se constata ca trec 5 zile consecutive cu temperaturi peste 20?C in timpul zilei si peste 5 grade in timpul noptii si se opreste in lunile septembrie/octombrie/noiembrie in momentul in care temperatura exterioara este adecvata pentru pornirea sistemului de incalzire a aerului. Decizia pentru pornirea/oprirea sistemului de racire apartine Administratiei cladirii. Pentru tratarea aerului din spatiile comerciale si de birouri au fost instalate centrale de tratare a aerului amplasate pe terasa de la etajul 5 constituite dintr-o sectiune care trateaza aerul, cu clapete, filtre si cu baterie pentru apa refrigerata pentru tratarea aerului pe timpul verii si o baterie pentru apa calda pentru tratarea aerul pe timpul iernii. Canalele de distributie a aerului pozitionate la exterior sunt realizate din tabla de otel zincat izolate termic. Reteaua de distributie de intrare si iesire a aerului este montata pana la intrarea in spatii. Distribuirea aerului proaspat in spatii se realizeaza prin deflectoare/grile de introduce a aerului montate in tavanul casetat. Producerea de apă caldă menajeră va fi asigurată de boilere electrice de mică capacitate. Fiecare grup sanitar e complet cu obiecte sanitare din portelan marca Ideal Standard, model Esedra de tip ingropate in pardoseala. Deasemenea, robinetele sunt marca Ideal Standard, model Ceramix. În fiecare grup de băi, pornind de la robinetul aferent pentru interceptarea generală, este realizată rețeaua de distribuție internă pentru apa rece și caldă prin țevi multistrat.

Fiecare spatiu din cladire este racordat la reteaua de alimentare de joasa tensiune. Contoarele de la care sunt derivate alimentarile de la fiecare utilizator cu puterea 8,5-25 kw si tensiune 400 V sunt instalate in

camera tehnica de la etajul parter. Fiecare spatiu are prevazut tablou electric specific montat in camera contoarelor pentru protectia retelei de alimentare. Calibrarea fiecarui comutator a fost realizata în funcție de puterea contractată preluată de la contorul de energie furnizat de către distribuitor. Aceste tablouri, împreună cu întrerupătorul magnetotermic și diferențial, sunt dotate cu comutator de decuplare cu lansare de curent, avand rolul de a intrerupe alimentarea de la retea.

De asemenea, utilizatorii sunt dotați cu o linie specială, dimensionată în funcție de distanță și, deci, în funcție de căderea de tensiune, care nu poate depăși în amonte procentul de 2%. Pentru utilizatorii din spațiile comerciale și de birouri a fost prevazut cate un tablou electric echipat doar cu separator de intrare, la care va fi conectată linia de alimentare a utilizatorului. Au fost realizate traseele de cabluri de la intrarea in cladire pana la nisa/cutia de derivatie existenta pe fiecare etaj (parti comune).

A fost realizata instalatia de videointerfon de la usile de acces exterioare pana la nisa de instalatii existenta pe fiecare etaj (parti comune). Pentru spatiile comerciale nu este prevazut racord la instalatia de videointerfon.

De la panoul de control pentru alarma de incendiu situata la etajul al doilea subsol porneste linia de distribuție la reteaua de hidranți amplasata in zona de parcare subterana a cladirii, constituita din casete UNI45 montate la toate etajele și în spatiile comerciale. Racordurile la motopompa sunt pozitionate la parter, la intrarea spre rampa de acces. Hidrantii UNI 45 sunt pozitionati conform proiect avizat de ISU. Este prevazuta protectie cu instalatie sprinkler apa-apa. Stingatoarele sunt pozitionate pe partile comune conform proiect vizat de ISU. Racordurile la motopompa sunt pozitionate la parter, la intrarea spre casa scarii. Hidrantii UNI 45 sunt pozitionati conform proiect avizat de ISU. Stingatoarele sunt pozitionate pe partile comune conform proiect vizat de ISU.

Instalația de detectie, alarmare și alertare în caz de incendiu este deservită de două centrale de detectie si alarmare incendii, centrale de tip analog-adresabile. La interiorul spatiilor de birouri instalatia este realizata la nivelul tavanului si in pardoseala suprainaltata.

pretinchiriere: 1858.5

monedainchiriere: EUR

pretinchiriereunitar: 10.5

monedainchiriereunitar: EUR

Citește mai mult

  • Tip imobil
    Clădire birouri
  • Etaj
    2
  • Clasă birouri
    A
  • Număr camere
    3
  • Număr băi
    2
  • Suprafață construită
    200 mp
  • Suprafață utilă
    177 mp
  • Disponibilitate
    Imediat
  • Suprafață minimă
    100 mp
  • Suprafață totală birouri
    200 mp
  • Număr etaje clădire
    8

Facilități

Acces pentru persoane cu dizabilități
Afișare logo pe clădire
Centru comercial în apropiere
Contorizare separată
Control al accesului pe zone
Cortină de sticlă
Curățenie exterioară
Curățenie spații comune
Gresie
Mochetă
Parchet
Podea înălțată
Stație de autobuz în apropiere
Tavan fals
Claudia Cimpeanu
Manager

0722282908


Solicită chiar acum o vizionare
Telefon
Sună acum Solicită vizionare
Necesare:

Site-ul nu poate funcționa corect fără aceste cookie-uri. Vezi cookie-urile

Statistică:

Strângem statistici anonime despre voi, vizitatorii unici, pentru a vă îmbunătăți experiența dumneavoastră. Vezi cookie-urile

Marketing:

Pentru a ne promova mai eficient serviciile noastre, folosim cookies pentru a vă identifica și a vă oferi proprietăți și servicii personalizate. Vezi cookie-urile

Acest site folosește cookies, află detalii. Pentru a-ți oferi un serviciu mai calitativ, te rugăm să bifezi toate opțiunile: